ČOKOLÁDOVÁ BUCHTA Z RÝŽOVÉ MOUKY

07.07.2024

Koukněte zde na webu také do složky ZDARMA 🙂❤️

Je to trošku do piškotova, takže těsto bude super u na bezlepkový dort vyzkouším asi za nedlouho na dceřiny narozeniny :-) super je, že se vajíčka nemusí vyšlehávat do pěny, jen se vše smíchá a upeče.Recept:170 g olej100 g kvalitní čokolády na vaření 100 g voda5 celých vajec (já měla 278 g)180 cukru krystal (můžete dát 1 vanilkový)150 g hladká rýžová mouka100 g celozrnná rýžová mouka (nebo jinou polohrubou bezlepkovou mouku)1 prášek do pečiva V oleji jsem rozpustila čokoládu a nechala vychladnout. Poté jsem zamíchala všechny ostatní suroviny a dala péct do vyhřáté trouby na 180 °C. Pekla jsem asi 35-40 minut.Po upečení jsem buchtu rozřízla, protřela meruňkovou marmeládou a nahoře potřela čokoládou. Můžete si dát i půlky meruněk přímo do buchty (mám taky vyzkoušeno, nebo třešně)  Ať se vám podaří !!! Verča
VÍC RECEPTŮ NAJDETE VE FACEBOOKOVÉ SKUPINĚ, viz odkaz dole.