VYPĚSTUJ SI SVŮJ BEZLEPKOVÝ KVÁSEK

Kvásky budeme zakládat z rýžové a čirokové mouky a ze směsi Schär mix B a Eatfit kváskové. 

Výzva je ZDARMA a bude probíhat ve facebookové skupině od 23.9. do 29.9. 2024 (můžete si to poznačit už teď do kalendáře). Budu se vám týden intenzivně věnovat, pomáhat se zakládáním kvásků a radit. Budete mít možnost si z nového kvásku upéct i první chléb. 

Možná jste si kvásek už zkoušeli založit, ale nepodařilo se vám to? Věřím, že se mnou to zvládnete (budu vše míchat s vámi). Prozradím vám i takový malý, ale účinný, trik, jak na to trošku vyzrát :-)

Odkaz na skupinu Vám dorazí na Váš email po vyplnění kontaktních údajů. Přidat se můžete už nyní. 

Kváskové pečivo má řadu BENEFITŮ A VÝHOD ❤️

  • pokud se o kvásek správně staráme, vydrží nám navždy

  • pomocí kvásku můžeme upéct v podstatě cokoliv, nejen chléb, ale také rohlíky, bagety, koláče, vánočky, buchty, knedlíky apod.

  • kváskové pečivo je mnohem lépe stravitelné, nezatíží tak naše zažívání a výživové látky z pečiva jsou lépe využitelné 

  • takové pečivo má mnohem delší trvanlivost, proces kvašení ho přirozeně konzervuje (běžně jím kváskový chléb i týden)

  • jedinečná je i chuť kváskového pečiva, bez závanu droždí

  • má nižší glykemický index než běžné pečivo, zasytí nás tedy pocitově na delší dobu, což napomáhá hubnutí


POJĎTE SI SE MNOU VYPĚSTOVAT SVŮJ KVÁSEK! ❤️ 

Moc se na Vás těším, Veronika Vintrová